Vložil: | Katyakaty |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 80 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Karamelové kuře:
1 ks kuře
| sůl
| 1 ks cibule
| Směs:
| horká voda
| olej
| 1 lžíce cukru
| sladká paprika
| citrónová kůra
| rozpuštěné máslo
Postup přípravy receptu Karamelové kuře:
Kuře operu a dobře osuším. Vnitřek kuřete osolím a vložím do něj jednu oloupanou cibuli, kterou po upečení vyndám. Kuře peču v horké troubě na teflonovém pekáčku prsíčkama dolů a bohatě potírám připravenou směsí z horké vody, oleje, cukru, sladké papriky a citrónové kůry střídavě s rozpuštěným máslem. Po 20 minutách kuře obrátím a za stálého potírání ho dopeču. Takto připravené karamelové kuře podávám s kompotem a bílým pečivem.
Fotky receptu Karamelové kuře:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!