Použité suroviny receptu Karbanátky z listového špenátu a omelety:
300 g listového špenátu (může být i mražený nebo protlak)
| 6 vajec
| 2-3 lžíce strouhanky
| 1 svazek kopru
| 1 svazek petrželové natě
| 1 cibuli
| 2-3 lžíce sýra
| sůl
| pepř
| olej
Postup přípravy receptu Karbanátky z listového špenátu a omelety:
1) Špenát opláchneme, nakrájíme a osmahneme společně s cibuli na rozpáleném oleji. Rozšleháme čtyři vejce se špetkou soli a osmahneme je na rozpáleném oleji jako klasickou omeletu.
2) Ze smaženého špenátu s cibulí vytlačime nadbytečný olej a nasekáme ho úplně nadrobno (nebo ho pomeleme). Smícháme ho s rozdrobenou omeletou, nadrobno nasekaným koprem a petrželí, zbylými vejci, strouhankou a nastrouhaným sýrem.
3) Osolíme a opepříme a vytvoříme malé karbanátky, které osmahneme na oleji.
Fotky receptu Karbanátky z listového špenátu a omelety:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!