Vložil: | Samsuli |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 90 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Karbenátky z vepřového srdce:
400 g vepřové srdce
| olej
| 60 g anglická slanina
| 1 houska
| 40 g cibule
| 1/2 hrnečku mléka
| 2 vejce
| strouhanka
| sůl
| majoránka
| černé koření
Postup přípravy receptu Karbenátky z vepřového srdce:
Srdce očistíme a umyjeme. Do hrnce s vodou dáme povařit očištěné srdce. Když je srdce uvařené necháme ho vychladnout.
Housku si namočíme v mléce a hned vymačkáme. Srdce spolu se slaninou, houskou a cibulí pomeleme na masovém strojku. Ke směsi přidáme ještě vejce, mleté černé koření, majoránku a strouhanku.
Vše dobře promícháme a formujeme karbenátky, které pak obalíme ve strouhance.
V pánvi rozpálíme olej a karbenátky pomalu smažíme.
Podáváme s vařenými brambory a zeleninovou oblohou.
Fotky receptu Karbenátky z vepřového srdce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!