Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Karlovarské knedlíky

fotka Karlovarské knedlíky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Karlovarské knedlíky:

400 g hrubé mouky  | 3 ks vejce  | 2 lžíce másla  | šálek smetany  | 3 ks žemle  |  sůl  |  máslo na ubrousek

Postup přípravy receptu Karlovarské knedlíky:

Máslo utřeme se solí a žloutky, vmícháme smetanu a mouku. Do těsta přidáme na kostičky nakrájené včerejší žemle (můžeme je dožluta osmažit na másle) a ze 3 bílků tuhý sníh. 2 plátěné ubrousky namočíme ve studené vodě, potřeme máslem a na každém ubrousku z těsta vytvarujeme knedlík. Ubrousky zabalíme, na koncích zavážeme a knedlíky vaříme v páře zavěšené na vařečce nebo položené na pařáku 45 minut. Potom je vybalíme z ubrousku, nakrájíme na plátky a podáváme pokapané máslem k telecímu masu.




Fotky receptu Karlovarské knedlíky:

Karlovarské knedlíky
Karlovarské knedlíky
Fotky vložil: hlouskova,hanina51 
Hodnocení receptu Karlovarské knedlíky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !