Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Karpatská roštěná

fotka Karpatská roštěná
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Karpatská roštěná:

800 g roštěnce  | 50 g slaniny  | 250 g sterilovaného leča  | 30 g kaparů  | 30 g feferonek  | 250 g krémové kyselé smetany  | dle chuti pepř  | dle chuti sůl  | dle potřeby olej

Postup přípravy receptu Karpatská roštěná:

Nakrájené roštěnky mírně naklepeme, osolíme, opepříme a na horkém oleji po obou stranách opečeme. Roštěnky vyjmeme, do výpeku přidáme nakrájenou slaninu, orestujeme, vložíme sterilované lečo, kapary, drobně nakrájenou feferonku a necháme podusit. Na talíři přelijeme roštěnky šťávou s lečem a na povrchu přelijeme hustou kyselou smetanou. Jako přílohu podáváme různě upravené brambory nebo hranolky.


Fotky receptu Karpatská roštěná:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Karpatská roštěná
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !