Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kaše ala florentina:
500g mletého masa
| menší cibule
| 300g špenátu
| sůl
| špetka strouhaného muškátového oříšku
| 4 vejce
| 50g parmezánu
Postup přípravy receptu Kaše ala florentina:
V rozehřáté pánvi dusíme na mírném plameni mleté maso společně s na kostičky nakrájenou cibulí. Mícháme a maso rozdělujeme na malé hrudky, dokud se důkladně nepropeče a cibule nezměkne. Pak přidáme předvařený, vymačkaný špenát, sůl a muškát. Promícháme a ještě asi 1 minutu dusíme.
Rozšlehaná vejce promícháme spolu se sýrem a nalijeme do pánve. Mícháme, dokud se vejce nesrazí. Podáváme ihned.
Fotky receptu Kaše ala florentina:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!