Postup přípravy receptu Kaše s jarní zeleninou:
Maso vložíme do 200 ml studené vody, přidáme kmín a vaříme asi 30 minut. Brambory očistíme kartáčem pod tekoucí vodou a v dostatečném množství vody vaříme zhruba 25 minut.
Kedlubny a mrkev oloupeme a nadrobno pokrájíme. Fenykl očistíme, omyjeme a nakrájíme na nudličky.
Svíčkovou vyjmeme z vývaru a nakrájíme na kostičky. Brambory slijeme.
Mrkev, kedlubny a fenykl vaříme asi 15 minut v masovém vývaru.
Zeleninu, vařené maso a trochu vývaru rozmixujeme. Brambory oloupeme, prolisujeme a smícháme se zeleninomasovou kaší.
TIP: Svíčkovou dobře provaříme. Pro malé děti bychom měli používat maso z ekologicky nezávadných zdrojů. Dbáme proto na označení kvality.