4 plátky roštěnce
| 1-2 cibule
| 3-4 sterilované okurky
| 1 dl červeného vína
| 1 lžíce sekaného kopru
| 40 g másla
| dle chuti sůl
| dle chuti pepř
| dle potřeby olej
Postup přípravy receptu Kavkazská roštěná:
Roštěnky mírně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme opepříme a na rozpáleném oleji po obou stranách opečeme. Měkké vyjmeme, do výpeku nakrájíme na nudličky cibulku a necháme zesklovatět, přidáme nakrájené okurky a nasekaný kopr, zalijeme červeným vínem a krátce podusíme. Nakonec zjemníme máslem. Roštěnky přelijeme šťávou. Příloha-rýže.
Fotky receptu Kavkazská roštěná:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!