Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.10. 2025
Dnes má svátek Agáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kebab Tomáše Krejčíře s toustem

fotka Kebab Tomáše Krejčíře s toustem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Kebab Tomáše Krejčíře s toustem:

10 g petrželové natě  | 1 cibule  | 15 g feferonek  | 600 g směsi mletého masa  | 15 g kečupu Hellmann´s  | sůl, pepř  | 1 vejce  | 50 g rostlinného oleje  | 160 g tatarské omáčky Hellmann´s

Postup přípravy receptu Kebab Tomáše Krejčíře s toustem:

Petrželovou nať, cibuli a feferonky nasekáme na jemno, smícháme s mletým masem, ochutíme kečupem Hellmann´s, chilli, solí a pepřem, přidáme vejce a dobře promícháme. Tvarujeme malé karbanátky a pečeme na pánvi do zlatova.
Podáváme s tatarskou omáčkou Hellmann´s a toustem nebo čerstvým pečivem.



Tip:
Různé varianty toustu vytvoříme tak, že plátky bílého nebo tmavého chleba potřeme rostlinným tukem, ochutíme různým kořením nebo bylinkami a opečeme.




Zdroj: Hellmann´s





Fotky receptu Kebab Tomáše Krejčíře s toustem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kebab Tomáše Krejčíře s toustem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !