Použité suroviny receptu Kečupovo-houbová mlska z chaty:
1,5 kg hub
| 1 kg paprik
| 1 kg cibule
| 0,1 l octa
| 100 g cukru
| 0,12 l oleje
| 20 g soli
| pepř
| láhev (dle chuti rajský protlak)
| je možné dát i jiné koření
Postup přípravy receptu Kečupovo-houbová mlska z chaty:
Houby nakrájíme na menší až střední kousky a dáme je povařit do osolené vody. Během varu sebíráme kal na povrchu. Var trvá asi 5-10 minut. Houby scedíme a propláchneme. Na olej dáme zpěnit cibulku a přidáme nakrájené papriky na proužky a houby. Nalijeme ocet, kečup, osolíme, opepříme a případně přidáme koření dle naší chuti. Chvíli povaříme (nerozvařit - na skus) a horké lijeme do sklenic a otočíme výčkem dolů do vychladnutí. Moc dobré.
Fotky receptu Kečupovo-houbová mlska z chaty:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!