Použité suroviny receptu Kedlubnové zelí s hovězím masem:
500 g kedlubny
| 1 cibule malá
| 1 lžička oleje
| 8 g hl. mouky
| vývar
| kmín a sůl
| ocet a cukr
| 150 g vařeného hovězího masa
Postup přípravy receptu Kedlubnové zelí s hovězím masem:
Cibuli pokrájíme najemno a opražíme na rostlinném oleji v teflonovém hrnci, okrájenou kedlubnu nastrouháme na hrubém struhadle a přidáme na cibulku, přidáme sůl a kmín. Dusíme až do změknutí, průběžně podléváme vodou nebo vývarem z hovězího masa.
Před koncem vaření okyselíme a mírně dosladíme jako tradiční zelí, podáváme s vařeným hovězím masem.
Fotky receptu Kedlubnové zelí s hovězím masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!