Postup přípravy receptu Klokaní svíčková s rybízovou omáčkou:
Klokaní svíčkovou zlehka rozmrazíme, opláchneme a osušíme.
Maso opepříme nahrubo mletými pepři. Do oleje vmícháme koňak, citrónovou šťávu a promícháme. Do vzniklé směsi vložíme maso a necháme přes noc uležet v chladu. Na pánvi rozpálíme olivový olej a zprudka maso opečeme, asi 2 min. po každé straně. Maso vyjmeme, osolíme a zabalíme do alobalu. Teplotu snížíme a do výpeku přidáme rybízovou marmeládu.
Rozpuštěnou marmeládu lehce poprášíme solamylem a ihned mícháme metličkou do zhoustnutí - přidáme špetku soli a ihned odstavíme.
Opečené maso překrojíme šikmo napůl, vložíme na nahřátý talíř a přelijeme šťávou.
Fotky receptu Klokaní svíčková s rybízovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!