Vložil: | XpajaY850 |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
![4.5/10, hlasovalo 12 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.5/10, hlasovalo 12 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.5/10, hlasovalo 12 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.5/10, hlasovalo 12 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.5/10, hlasovalo 12 -](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-pul.gif) ![4.5/10, hlasovalo 12 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.5/10, hlasovalo 12 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.5/10, hlasovalo 12 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.5/10, hlasovalo 12 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 12 |
|
|
Použité suroviny receptu Knedlík v sáčku, podávaný se zelím:
2 větší cibule, drobně pokrájené
| 1 lžíce sádla
| 4 rohlíky, pokrájené na kostičky
| 2-3 vejce (podle velikosti)
| 100 g uzeniny, nakrájené
| 125 ml mléka
| mletá paprika podle chuti
| zelená petrželová nať
| sůl a pepř
| sterilované kysané zelí jako příloha
Postup přípravy receptu Knedlík v sáčku, podávaný se zelím:
1. Cibuli dozlatova osmahněte na sádle. Rohlíky smíchejte s vejci, uzeninou, mlékem a polovinou osmahnuté cibulky. Osolte, opepřete, přimíchejte mletou papriku a sekanou petrželku. Nechte 10–15 minut odpočinout.
2. Těsto přendejte do mikrotenového sáčku (knedlík se díky tomu nerozvaří), vytvarujte knedlík, sáček zamotejte a na obou krajích zavažte. Vařte půl hodiny. Nakrájejte a podávejte se zbytkem cibulky a s ohřátým zelím.
Fotky receptu Knedlík v sáčku, podávaný se zelím:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!