Vložil: | Miisuliii |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: |
![3/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![3/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![3/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![3/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![3/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![3/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![3/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![3/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![3/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Knedlíkový špíz:
1 doma udělaný houskový knedlík,doma udělaný proto,že je třeba vytvořit šišky o malém průměru
| 1 malá cuketa
| 15 dkg žampionů
| 20 dkg tvrdého sýra/nejlepší je ovčí
| 12 koktejlových rajčat
| špetka provensálského koření, soli a pepře
| trochu oleje
Postup přípravy receptu Knedlíkový špíz:
Neoloupanou cuketu nakrájíme na plátky asi 5 cm, žampiony oloupeme a nakrájíme, pokud možno tak, aby se daly napichovat na špíz. Stejným způsobem nakrájíme sýr. Na špízy pak střídavě napichujeme plátky knedlíků, žampiónů, cuket a sýra. Na oba konce špízu napíchneme koktejlové rajče. Koření smícháme s olejem. Každý špíz položíme na kousek alobalu, pokapeme ochuceným olejem a alobal uzavřeme. Špízy pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut. Místo tvrdého sýra můžeme použít hermelín, nebo Nivu.
Fotky receptu Knedlíkový špíz:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!