Postup přípravy receptu Knedlíky z černého chleba:
Chléb nakrájený na kostičky ochutíme muškátem, solí a pepřem, promícháme s ořechy a mandlemi. Špek a cibuli zpěníme v horkém másle a přidáme do chlebových kostek. Vše zalijeme vejcem rozmíchaným v mléce, případně dochutíme a zpracujeme v těsto, které formujeme do válečků o průměru asi 3 cm. Ty zabalíme do alobalu potřeného máslem a dobře utěsníme. Vkládáme do velké nádoby s vařící vodou a vaříme 20 minut. Částečně zchladíme a rozbalíme. Před podáváním nakrájíme na plátky o síle 1 cm a z každé strany v rozehřátém másle lehce opečeme.
Fotky receptu Knedlíky z černého chleba:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!