Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.11. 2025
Dnes má svátek Albert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kohoutek flamendr

fotka Kohoutek flamendr
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Kohoutek flamendr:

1 ks kuře  | 0,1 dcl rybízového sirupu  | 1 dcl červeného vína  | 2 lžíce medu  | 1 lžíce sójové omáčky  | 2 ks cibule  | 1 stroužek česneku  |  sůl  | hrst rozinek  | 2 dcl pálenky  | 2 ks kapie  | 1/4 l ananasového kompotu  |  pepř  |  sladká paprika  |  chilli  |  zázvor  |  mleté nové koření  |  drcený kmín  |  citrónová šťáva  |  glutasol

Postup přípravy receptu Kohoutek flamendr:

Kuře vykostíme, tuk a kůži nakrájíme na drobné kousky, vysmažíme. Maso nakrájíme na malé plátky a naložíme do směsi připravené z rybízového sirupu, vína, sójové omáčky, medu, koření, utřeného česneku se solí a 1 drobně nakrájené cibule. Necháme ležet asi 2 hodiny. Dáme na vysmahnutý tuk, opékáme a až je maso skoro měkké přidáme kapii krájenou na nudličky, rozinky, které jsme před tím namočili do pálenky a ananasový kompot. Ještě chvíli prohřejeme a dochutíme glutasolem a citrónovou šťávou.


Fotky receptu Kohoutek flamendr:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kohoutek flamendr
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !