Postup přípravy receptu Kokosové kuřecí paličky:
Kuřecí paličky opláchneme a osušíme. Z jogurtu, kari koření, kokosové moučky, nastrouhané cibule, prolisovaného česneku, soli a jedné lžíce oleje umícháme marinádu. Kuřecí paličky vložíme do marinády a společně dobře promícháme, aby je marináda dobře pokryla. Misku pokryjeme potravinářskou fólií a necháme vše přes noc marinovat v chladnu. Troubu si rozpálíme na 200 stupňů, marinované maso vložíme do pekáče, který jsme vytřeli zbylým olejem a pečeme po dobu asi 40 minut. Podáváme s rýží. Na obrázku jsou jako příloha použity fazolové lusky s malou karotkou. Na přípravu této přílohy je použita zmrazená zelenina. Nejdříve ji spaříme horkou vodou a potom ji rychle osmahneme na pánvi na rozpáleném oleji do kterého jsme přidali lžičku másla. Hotovou zeleninu osolíme.