Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Koláč skotského pastýře

fotka Koláč skotského pastýře
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Koláč skotského pastýře:

250 g mletého hovězího masa  | 2 cibule  | 4 karotky  | 2 lžíce worcesterové omáčky  | 2 lžíce rajčatového protlaku  |  400 ml vody  | 2 kostky hovězího bujónu  | 900 g brambor  | 2 pastináky  | 4 lžíce mléka  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Koláč skotského pastýře:

Na teflonové pánvi nasucho opečeme hovězí maso dohněda. Pak přidáme karotku a cibuli a ještě asi 5 minut opékáme. Poté vmícháme worcesterovou omáčku a protlak, rozdrobíme bujónové kostky a zalijeme vodou. Přivedeme k varu, dobře promícháme a dusíme pod pokličkou asi 40 minut do zhoustnutí. Brambory a pastinák uvaříme v osolené vodě doměkka (cca 20 minut). Scedíme a rozmačkáme je se solí, pepřem a mlékem tak, aby vzniklo jemné pyré. Masovou směs vyklopíme do zapékací misky, narohu rozprostřeme pyré a povrch nakypříme vidličkou. Zapékáme asi 30 minut dozlatova v troubě na 200 stupňů.


Fotky receptu Koláč skotského pastýře:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koláč skotského pastýře
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !