5 lžic olej lisovaný za studena
| 120 ml voda
| 250 g cherry rajčátka
| 1 balíček bezvaječná kolínka
| 7 ks žloutek
| na ozdobu: strouhaný sýr (60%)
| 1 svazeček řeřicha
| podle chuti: mletý bílý pepř a sůl
Postup přípravy receptu Kolínková pánev:
Kolínka uvaříme podle návodu na obalu "na skus" a necháme dobře okapat.
Žloutky rozkvedláme s vodou, pepřem a solí.
Na pánvi rozehřejeme olej a přilijeme vaječnou hmotu. Promícháme a nasypeme kolínka. Necháme na mírném plameni tuhnout. Omytá rajčata přepůlíme a přidáme k těstovinám. Promícháme a můžeme podávat.
Kolínkovou pánev ozdobíme čerstvou řeřichou. Můžeme si dopřát a posypat pokrm kvalitním strouhaným sýrem (min.60%).
Dělená strava - sacharidový oběd nebo večeře.
Fotky receptu Kolínková pánev:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!