Postup přípravy receptu Korejský těstovinový salát:
Brokolici rozdělíme na růžičky, omyjeme a necháme odkapat. Špagety vaříme v osolené vodě jen 5 minut, pak přidáme brokolici a vaříme další 3 minuty. Brokolici prudce zchladíme studenou vodou a necháme okapat. Zatímco se vaří špagety, očistíme a omyjeme papriky a nakrájíme je na nudličky. Očistíme pórek, důkladně omyjeme a nakrájíme na tenké plátky, které rozdělíme na jednotlivé kroužky. Zázvor a česnek očistíme a prolisujeme lisem na česnek do malé misky. Přidáme sojovou omáčku, rýžový ocet a sezamový olej. Na pánvi rozehřejeme slunečnicový olej. Sezamová semínka na něm upražíme do zlatohněda. Těstoviny promícháme s brokolicí, paprikou, pórkem, omáčkou a sezamovými semínky a dáme na talíře.