Postup přípravy receptu Kořeněné asijské brambory:
Cizrnu namočíme do studené vody na několik hodin a pak ji uvaříme doměkka. Brambory důkladně opereme, překrájíme na půlky a uvaříme ve vodě tak, aby zůstaly ještě tuhé. Slijeme je a necháme odkapat. V hrnci rozehřejeme olej a brambory na něm opečeme. Přidáme skořici, hřebíčky a kardamom, zalijeme kokosovým mlékem rozmíchaným s 250 ml vody, osolíme a přivedeme k varu. Pak přidáme na tenké plátky nakrájený česnek a zázvor, na kousky nakrájenou papriku a chilli papričku a zvolna dále dusíme doměkka, dokud se mléko téměř nevyvaří. Na závěr přimícháme uvařenou cizrnu a podle potřeby směs dosolíme. Rozdělíme ji na talíře, doplníme lístky koriandru a několika kuličkami pepře a ihned podáváme. Můžeme použít jako přílohu k pečený masům nebo podávat jako samostatný pokrm.