Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kořeněné brambory

fotka Kořeněné brambory
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Kořeněné brambory:

500 g brambor  | 120 g másla  | 1 lžička chilli  | 1/2 lžičky mletého pepře  | 1/4 lžičky mletého zázvoru  | 1/2 lžičky koření kari  | 1 lžička kmínu  | 4 lžíce jogurtu  | 1 lžička práškového cukru  | 1/4 lžičky tlučeného kardamonu  | 1/4 lžičky tlučeného hřebíčku  | 1/4 lžičky mletého nového koření  | 1/4 lžičky skořice  |  sůl

Postup přípravy receptu Kořeněné brambory:

V jogurtu rozmícháme chilli, pepř, zázvor a koření karí. Uvaříme brambory ve slupce do poloměkka. Oloupeme je, nakrájíme na kolečka a pomažeme jogurtovou směsí. Na másle upražíme kmín a vložíme k němu brambory, cukr a sůl. Mírně podlejeme horkou vodou a pod pokličkou dusíme doměkka. Hotové posypeme směsí kardamnu, hřebíčku, nového koření a skořice. Podáváme k masu.


Fotky receptu Kořeněné brambory:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kořeněné brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles