Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kořeněné telecí brzlíky

fotka Kořeněné telecí brzlíky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kořeněné telecí brzlíky:

300 g telecího brzlíku  | 1 lžíci oleje  | 1 mrkev  | 2 stonky řapíkotého celeru  | 1 šalotku  | 150 g pórku  | 2 snítky tymiánu  |  sůl,pepř  |  na dokončení:  | 100 g hladké mouky  | 1 lžičku směsi koření  | 100 g hub  | 1 lžíci másla  |  sekanou petrželku  |  sekanou šalotku  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Kořeněné telecí brzlíky:

Brzlík přes noc namočte do ledové vody. Zeleninu nakrájenou nadrobno orestujte na oleji. Zalijte studenou vodou, přidejte tymián a brzlík, osolte a opepřete. Tekutinu přiveďte k varu, odstavte, brzlík po vychladnutí nakrájejte na plátky. Houby orestujte na másle s ostatními přísadami a přidejte petrželku. Mouku smíchejte s kořením a v mouce obalte brzlík, který opečte na pánvi. Na talíře rozdělte houby, navrch položte horký brzlík a ozdobte směsí salátů.


Fotky receptu Kořeněné telecí brzlíky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kořeněné telecí brzlíky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !