Použité suroviny receptu Kořeněné vepřové kotlety:
4 ks vepřové kotlety
| 2-3 stroužky česneku
| 1 ks cibule
| hladká mouka
| dle chuti tymian
| dle chuti kmín
| dle chuti mletá paprika
| dle chuti nové koření
| dle chuti sůl
| olej
Postup přípravy receptu Kořeněné vepřové kotlety:
Kotlety po obvodu a u kosti nařízneme a naklepeme. Cibuli nakrájíme, česnek rozetřeme, promícháme s kořením a solí a potřeme kotlety. Necháme v ledničce odležet cca hodinu. Pak z nich setřeme směs a kotlety opečeme po obou stranách na oleji. Přidáme směs z koření. Přidáme trochu vody a dusíme doměkka. Měkké kotlety vyjmeme, šťávu zahustíme moukou rozmíchanou s několika lžícemi vody a za stálého míchání povaříme. Přidáme zpět kotlety a prohřejeme. Příloha - houskové knedlíky.
Fotky receptu Kořeněné vepřové kotlety:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!