500 g-600 g vepřového masa
| 200 g kyselé okurky
| 200 g slaniny
| kelímek smetany
| 2 ks cibule
| 3-4 lžíce hořčice
| mletá palivá paprika
| dle chuti vegeta
| dle chuti pepř
| dle chuti sůl
| dle potřeby solamyl
Postup přípravy receptu Košovská specialita :
Vepřové maso nakrájíme na nudličky. Na kousky nakrájenou slaninu orestujeme na pánvi a přidáme na drobno nakrájenou cibuli. Přidáme vepřové nudličky a ze všech stran orestujeme.
Podlijeme trochou vody, přidáme nastrouhané okurky, rozmíchanou hořčici se smetanou.
Dochutíme vegetou, opepříme, osolíme, přidáme pálivou papriku. Restujeme doměkka. Nakonec zahustíme solamylem. Příloha -hranolky.
Fotky receptu Košovská specialita :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!