Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.03. 2025
Dnes má svátek Růžena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kotleta po mlynářsku se smetanou

fotka Kotleta po mlynářsku se smetanou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 110 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kotleta po mlynářsku se smetanou :

4 - 6 plátků větších kotlet  | 6 - 8 stroužků česneku  | 10 - 15 dkg strouhaného sýra  | 1 kelímek smetany ke šlehání  | 20 dkg tuku na vymazání  | 4 špetky pepře  | 4 špetky soli  | 4-6 plátků špeku  | 3 dcl oleje

Postup přípravy receptu Kotleta po mlynářsku se smetanou :

Maso naklepeme, z jedné strany ho osolíme a opepříme, z druhé strany pomažeme prolisovaným česnekem. Na máslem (tukem) vymazaný pekáč vyrovnáme kotlety. Pod každou kotletu položíme plátek špeku, aby se kotletky ze spodu nepřipékaly. Kotletky opečeme zprudka z obou stran, aby se v mase udržela šťáva. Rozložené "opečené" kotlety polijeme olejem, posypeme strouhaným sýrem a zalijeme Ramou Cremefine (už nepodléváme vodou!!!). Přikryjeme a pečeme 45 minut v mírné troubě, pak odkryjeme a pečeme ještě dalších 45 minut.


Fotky receptu Kotleta po mlynářsku se smetanou :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kotleta po mlynářsku se smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !