Postup přípravy receptu Kotlety s bramborovými lupínky:
Oloupaný česnek prolisujeme. Omyté a osušené kotlety několikrát po obvodu nařízneme, naklepeme a osolíme. Omyté a oloupané brambory nakrájíme ozdobným nožem na tenké plátky, na chvíli namočíme do studené vody, vyjmeme a osušíme utěrkou. Ramu utřeme s Vegetou a vmícháme jemně nasekané bylinky. Na rozpáleném tuku opečeme po obou stranách do zlatohněda kotlety, přidáme prolisovaný česnek, pálivou papriku, podlijeme 2-3 lžícemi rozpuštěného bujónu a krátce povaříme. Vezmeme z ohně a uložíme na teplém místě. V druhé pánvi rozpustíme trochu tuku a usmažíme 4 volská oka. V dostatečném množství dobře rozpáleného tuku usmažíme lupínky, vyjmeme a přebytečný tuk usušíme papírovými ubrousky. Kotlety rozložíme na předehřáté talíře, poklademe volskými oky, přidáme lupínky a kopeček bylinkového krému.