Postup přípravy receptu Kotlety z maďarské pusty se zelím:
Kotlety naklepeme a po obou stranách osolíme. Na kostičky nakrájenou slaninu osmahneme. Kotlety klademe na osmaženou slaninu s vypečeným tukem, prudce je opečeme asi 3 min na každé straně, vyjmeme a dáme na teplé místo. Na zbytku slaniny a tuku dozlatova osmahneme nakrájenou cibuli. Posypeme ji sladkou paprikou, přidáme rozetřený česnek, kečup, ještě trochu osolíme a vše vložíme do papiňáku.
Poklademe vypraným a nakrájeným kysaným zelím a přidáme kmín. Na uvedené klademe kotlety, můžeme přidat pokrájenou papriku a na kolečka pokrájený párek. Zalijeme menším množstvím vody -nesmí být utopené- a děláme v papiňáku zhruba 30 min.
Fotky receptu Kotlety z maďarské pusty se zelím:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!