Vložil: | Katyakaty |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kotopulo pilafi:
300 g vařených kuřecích prsíček
| 300 g rýže
| 1 ks cibule
| 2 stroužky česneku
| 1 sklenka kuřecího vývaru
| 2 lžíce olivového oleje
| 1 lžíce protlaku
| petrželka
| pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Kotopulo pilafi:
Cibuli nadrobno nasekáme, maso pokrájíme a spolu s rozsekaným česnekem osmahneme na oleji. Předem na 15 minut namočenou, pak dobře propláchnutou a okapanou rýži přidáme k masu a za stálého míchání podusíme. Zalijeme vývarem a vodou tak, aby tekutina bylo dvakrát tolik jako rýže. Na mírném ohni už bez míchání dovaříme. Ochutíme zbylými surovinami a kotopulo pilafi podáváme.
Fotky receptu Kotopulo pilafi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!