Vložil: | Gitulka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Kovbojské maso:
1 vepřové, kuřecí nebo kraličí maso
| dle chuti vegety
| dle chuti soli
| dle chuti pepře
| olej
| 1 zmrazená zelenina
| 1 sojova omačka
| 1 stroužek česnek
| 1 cibule
| 1/2 kostky masoxu
Postup přípravy receptu Kovbojské maso:
Na oleji osmahneme cibuli(2 větší). Maso nakrájíme na kostky,osolíme opepříme atrochu posypeme vegetou a pečeme na pánvi maso tak dlouho,až maso pustí šťávu a pěkně zhnědne.Podlijeme vodou a dáme1/2 kostky masoxu. Pak přidáme zmraženou zeleninu sojovou omáčku, česnek 3 stroužky dobře rozetřený.Na závěr přidáme 2-3 plechovky fazolí. Nejlépe je mít fazole více barev,vypadá to hodně pěkně.Chvíli podusíme a můžeme podávat.
<>
Poznámka: zelenina musí obsahovat - mrkev,cerel,petržel,pór,atd. POZOR! fazole v plechovkách jsou ve slaném nálevu. Je potřeba nálev vylít a propláchnout fazole vodou aby se sůl částečně odstranila.
Fotky receptu Kovbojské maso:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!