3 hrnky uvařených rozmačkaných mrkví
| 1 hrnek slaných sucharů rozdrobených na drobty
| 1 hrnek mléka
| 3/4 hrnku ostrého sýra, jako je třeba čedar
| 1 hrnek změklého másla (250g)
| 4 lžíce nastrouhané cibule
| 1 lžička soli
| 1 lžíce cukru
| několik šplíchnutí Tabasco omáčky nebo podle chuti
| 4 trochu našlehaná vejce
| 560 g zmraženého nebo čerstvého hrášku, předvařeného
| trocha másla na polití hrášku
| na ozdonbu: citron a petrželka
Postup přípravy receptu Kovbojské mrkve:
Předehřát troubu na 180°C. Smíchat všechny ingredience, až na hrášek a nalít je do vymaštěné bábovkové formy asi 1,7 l objemu. Vložit do trouby a péct po 40-45 min., až je vše ztuhlé.
Vyklopit na mísu, střed naplnit hráškem a ten polít trochou másla. Ozdobit citronem a petrželkou.
Fotky receptu Kovbojské mrkve:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!