Postup přípravy receptu Kovbojský guláš s irským pivem :
V hrnci rozpálíme olej a osmahneme cibuli a česnek. Přidáme maso a lehce opečeme ze všech stran. Přidáme majoránku, mletý kmín, mletou červenou papriku a mletou chile. Vše dobře promícháme, až je maso dobře obalené kořením. Přidáme pivo a přivedeme k varu. Zmírníme plamen, přikryjeme poklicí a zvolna vaříme 30 minut. Po 15 minutách zkontrolujeme, aby se směs odspodu nepálila. Pokud bude nutné, přidáme více piva. Po 30 minutách přidáme rajčata a chléb, vaříme dalších 15 minut, nebo do té doby, než se rozpustí všechny kousky chleba. Podle potřeby přidáme sůl a pepř. Servírujeme na širokém talíři s ozdobou z nakrájené opečené cibule a kapie. Podáváme s houskovým knedlíkem, spatzlemi, noky, bavorskými bramborovými knedlíky nebo s kukuřičným chlebem.
(nejde přímo o můj vlastní recept, ale je ozkoušený a fakt to chutná dobře - aspoň mě moc a moc)
Doporučuju hlavně vařit pro manžele pivaře ;o) :o)
Ahoj "LupCZ"