Vložil: | LudmilaJas |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
![1/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![1/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Králičí hřbet s nádivkou:
1 ks králičí hřbet
| 2 ks rohlíky
| 1 ks vejce
| 1 ks nožička párku
| 1 lžíce sádla
| majoránka,pepř,trochu mléka,sůl
Postup přípravy receptu Králičí hřbet s nádivkou:
Čerstvé rohlíky nakrájíme na malé kousky do misky, navlhčíme trochou mléka a asi po 15 minutách rozmělníme. Přidáme vejce, rozpuštěné sádlo, na kostičky nakrájený párek, okořeníme pepřem, majoránkou, nadrobno nasekanou petrželkou a osolíme. Vše dobře promícháme a necháme odležet do druhého dne v chladničce. Hřbet včetně hrudi odblaníme, uvnitř osolíme, plníme nádivkou asi do 2/3 a sešijeme. Hotový hřbet posolíme, pokmínujeme a dáme péci do trouby. Pečeme za stálého podlévání asi 1 1/2 hod. Ze zbylé nádivky vytvoříme malé karbanátky, které ke hřbetu přidáme před dopečením. Podáváme se zelím a bramborovými knedlíky.
Fotky receptu Králičí hřbet s nádivkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!