Vložil: | Jennynka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Králík:
1 králík
| 1 cibule
| petržel
| 1 mrkev
| kousek celeru
| 140 g másla
| 250 ml zakysané smetany
| 1 lžíce hladké mouky
| 1/2 lžičky zázvoru
| 1 lžička sladké papriky
| špetka muškátového květu
| sůl
| šťáva z 1/2 citronu
Postup přípravy receptu Králík:
Králíka rozdělte na porce a osolte. Zeleninu očistěte nastrouhejte najemno a na másle osmažte dožluta. Porce králíka potřete paprikou, přidejte k zelenině a za občasného podlévání duste doměkka. Když je maso měkké, rozmíchejte ve smetaně hladkou mouku, vmíchejte do zeleniny s masem a ještě krátce povařte. Ochuťte citronovou šťávou a dalším kořením. Podávejte s houskovým knedlíkem, rýží nebo těstovinami.
Fotky receptu Králík:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!