Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 75 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Králík na černém pivu:
1 králík
| 20 dkg slaniny
| 2 cibule
| 2,5 dl černého piva
| 1 lžička plnotučné hořčice
| 1 lžíce octa
| 2 kostky cukru
| 1 lžíce hladké mouky
| bobkový list
| tymián
| zelená petržel
Postup přípravy receptu Králík na černém pivu:
Na oleji opečeme naporcovaného králíka, tenké plátky slaniny a cibuli, nakrájenou na kolečka. Pak maso vyndáme a do šťávy dáme koření, nasekanou petržel, hořčici, ocet, cukr a sůl. Vše zaprášíme moukou a osmahneme. Zalijeme pivem a povaříme. Nyní vložíme do takto připravené omáčky zpět králíka a dusíme doměkka. Podávám s chlebem.
Fotky receptu Králík na černém pivu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!