Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Králík na hořčici a tymiánu

fotka Králík na hořčici a tymiánu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Králík na hořčici a tymiánu:

1 rozporcovaný králík  | 2 polévkové lžíce hořčicového prášku  | 2 polévkové lžíce hladké mouky  | 1 polévková lžíce nasekaného tymiánu  | 6 polévkových lžic vody  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Králík na hořčici a tymiánu:

Troubu zahřejeme na 180 stupňů Celsia. V míse smícháme hořčicový prášek, mouku, tymián, podle chuti osolte a opepřete. Postupně přidávejte vodu a utřete hořčici s moukou, až vznikne hladká pasta. Peroutkou nebo obrácenou lžící touto pastou potřete králíka. Maso dejte na vymaštěný pekáč. Pečte hodinu až hodinu a půl, dokud maso nezměkne. Hotové jídlo se podává horké, ale chutná i nastudeno.


Fotky receptu Králík na hořčici a tymiánu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík na hořčici a tymiánu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !