Vložil: | Handale |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 75 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Králík na tymiánu s fazolkami :
2 králičí hřbety
| 200 ml bílého vína
| balení mražených zelených fazolek
| dle chuti tymián
| dle chuti pepř
| dle potřeby máslo
| dle chuti sůl
| dle potřeby olej
Postup přípravy receptu Králík na tymiánu s fazolkami :
Hřbety osolíme a opepříme. Na rozpáleném oleji maso osmahneme ze všech stran. Přendáme do zapékací misky, posypeme lžičkou tymiánu a pečeme v předehřáté troubě za občasného podlévání 45 minut. V průběhu pečení maso stále podléváme a obracíme. Mezitím fazolky dáme do pařáčku a necháme vařit v páře 10 minut. Po upečení hřbety vyjmeme a uložíme na teplé místo. Šťávu z králíka nejprve zředíme vínem a potom necháme na ohni odpařit do zhoustnutí. Odstavíme a nakonec ještě zjemníme kousky chlazeného másla. Promícháme s fazolkami a podáváme.
Fotky receptu Králík na tymiánu s fazolkami :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!