Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.09. 2024
Dnes má svátek Ludmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík na žampiónech

fotka Králík na žampiónech
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Králík na žampiónech :

1 kg králíka s kostí  | 80 g anglické slaniny a cibule  | 100 g mrkve  | 50 g másla  | 0,05 l bílého vína  | 40 g hladké mouky  | 120 g žampiónů  | trochu tymiánu a soli

Postup přípravy receptu Králík na žampiónech :

Králíka naporcujeme, osolíme a opepříme. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozpražíme v kastrolu a vyndáme. Na tuku ze slaniny opečeme kousky králíka, necháme zvlášť a do výpeku dáme drobně pokrájenou cibuli, mrkev a orestujeme. Zalejeme vodou, bílým vínem, okořeníme tymiánem. Do základu dáme opečené porce masa a pod poklicí pečeme do měkka. Maso vyjmeme, šťávu zahustíme trochou máslové jíšky, provaříme a propasírujeme na maso. Čerstvé houby podusíme na másle, vmícháme do omáčky a posypeme kostičkami opražené slaniny.


Fotky receptu Králík na žampiónech :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík na žampiónech
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !