Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík po čínsku

fotka Králík po čínsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Králík po čínsku:

500 g králičího masa  | 1 cibule  | 2 lžíce másla  | 8-10 žampionů  | špetka soli  | 1 lžíce škrobové moučky  | 4 lžíce oleje  | půl litru vývaru nebo vína  | Marináda:  | 5 lžic červeného vína  | 5 lžic sójové omáčky  | 1 lžíce vinného octa  | 1 lžička mletého zázvoru  | 5 zrnek pepře  | 5 zrnek nového koření

Postup přípravy receptu Králík po čínsku:

Marinádu připravíme smícháním surovin a králičí maso nakrájené na kousky v ní marinujeme asi 2 hodiny. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme plátky žampionů, osolíme a dusíme doměkka. Maso vyndáme z marinády, posypeme škrobovou moučkou a na oleji zprudka opečeme, podlijeme marinádou a dusíme doměkka. Během dušení podle potřeby podléváme vývarem nebo vínem. K měkkému masu vmícháme houby podle chuti osolíme. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Králík po čínsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík po čínsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !