Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík po italsku

fotka Králík po italsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Králík po italsku:

4 králičí stehna  | 1svazek máty  | 4 stroužky česneku  | 5 lžic olivového oleje  | 50 g citrónové kůry  | špetka pepře  | 200 g mrkve  | 240 g sterilovaných artyčoků  | 2 lžičky mouky  | 100 g černých oliv  | 250 ml vývaru  | 100 ml citronové šťávy  | špetka soli  | 1 citron

Postup přípravy receptu Králík po italsku:

Maso omyjeme osušíme. Několik listů máty opereme a odložíme, zbytek posekáme. Mátu promícháme z rozpůleným česnekem, 4 lžícemi oleje, citrónovou kůrou a pepřem. Stehna potřeme a necháme asi 30 minut odležet. Mrkev pokrájíme na drobno. Artyčoková srdíčka necháme pokapat. Troubu předehřejeme na 200°C. Stehna s marinádou osmahneme. Přidáme mrkev, artyčoky, olivy a krátce opečeme. Poprášíme moukou,přidáme vývar a citrónovou šťávu. Pod poklicí dusíme v troubě asi 50 minut. Osolíme a opepříme. Citrón omyjeme, nakrájíme na plátky a opečeme na 1 lžíci oleje. Maso, zeleninu a citrón rozdělíme na talíře. Ozdobíme zbylou mátou.


Fotky receptu Králík po italsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík po italsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !