Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 09.06. 2025
Dnes má svátek Stanislava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík s jalovcem po česku

fotka Králík s jalovcem po česku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 150 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Králík s jalovcem po česku:

trup a stehna králíka  | 1/4 sklenice octu  |  několik kuliček jalovce a černého pepře  | 1 stroužek česneku  | 2 cibule  | 8 dkg špeku  | 1 lžíce másla  |  sůl

Postup přípravy receptu Králík s jalovcem po česku:

Do hrnku vlej sklenici vody a ocet, přidej jalovec, pepř a nechej chvíli povařit. Králíka umyj a ulož do hrnce, oblož ho nakrájenou cibulí a zalej připravenou marinádou. Na dva dny ulož na chladné místo, průběžně obracej. Po dvou dnech králíka vyjmi a prošpikuj ho špekem. Posol ho a polož do pekáče, na něj rozetři máslo a peč při teplotě 180-200 °C. Maso polévej vypečenou šťávou a přidej cibuli z marinády. Peč dokud maso není měkké. Po vyjmutí králíka rozporcuj a chraň před vychladnutím. Do vypečené šťávy přidej několik lžic horké vody, zamíchej a propasíruj přes síto. Ochuť solí, pepřem a zamíchej. Králíka podávej s touto omáčkou.


Fotky receptu Králík s jalovcem po česku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík s jalovcem po česku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !