Použité suroviny receptu Králík v hořčicové omáčce:
1 králíka
| 100 g másla
| 3 cibule
| 150 ml bujonu
| 150 ml suchého bílého vína
| 4 lžíce hořčice
| 100 ml zakysané smetany
| hladká mouka
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Králík v hořčicové omáčce:
Omytého a očištěného králíka naporcujte, osolte, opepřete a obalte v mouce. Mírně opečte na rozehřátém másle. Přidejte cibuli nakrájenou na kolečka a zpěňte. Smíchejte bujon s bílým vínem, a přilijte k masu a vše přivedte k varu. Vmíchejte hořčici. Pod pokličkou vařte doměkka. Když je maso měkké přidejte smetanu a povařte. Podávejte s brambory nebo rýží.
Fotky receptu Králík v hořčicové omáčce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!