Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.06. 2025
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Králík z Provence

fotka Králík z Provence
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Králík z Provence:

1 zadní díl králíka  | 50 g slaniny  | 50 g másla  | 2 stroučky česneku  | 1 dcl bílého vína  | 3 - 4 žampiony nebo hříbky  |  vývar  | 4 rajčata  | 2 lžíce Provensálského koření Progast  | 1 lžíce hladké mouky

Postup přípravy receptu Králík z Provence:

Omytého králíka naporcujeme, osolíme a protkneme tenkými proužky slaniny. Na pánvi rozehřejeme máslo, vložíme na něj maso a opékáme z obou stran. V kastrole si uvaříme vývar, maso podlijeme a v troubě pečeme téměř doměkka. Přidáme plátky česneku, hub, bílého vína, oloupaná rajčata, koření a dodusíme. Podáváme s bramborami nebo s rýží.


Fotky receptu Králík z Provence:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík z Provence
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !