Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Královský guláš

fotka Královský guláš
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Královský guláš:

600 g hovězí roštěné  | 3 lžíce oleje  | 1 lžíce másla  | 1 čerstvá zelená paprika  | 2 cibule  |  sůl  | 1 sklenka Maggi omáčky gulášové  | 4 lžíce majonézy  | 2 lžíce zakysané smetany  |  petrželka  |  špetka utřeného česneku

Postup přípravy receptu Královský guláš:

Maso nakrájené na jemné nudličky prokapeme olejem a necháme chvilku odpočinout. Potom ohřejeme MAGGI Omáčku Gulášovou.

Do zakysané smetany vmícháme utřený česnek, jemně nasekanou petrželku a pečlivě promícháme. Nakonec vmícháme majonézu.

Odpočinuté maso zprudka opečeme ve woku na oleji, přidáme na jemno nakrájenou cibuli a zelenou papriku a krátce opečeme. Zalijeme uvařenou Gulášovou omáčkou a krátce povaříme.

Uvařený guláš ozdobíme ochucenou majonézou.


Fotky receptu Královský guláš:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Královský guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles