Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křehký vídeňský řízek

fotka Křehký vídeňský řízek
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Křehký vídeňský řízek:

2 tenké telecí (nebo kuřecí) řízky  |  sůl  |  pepř  | lžíce mléka  | 1 vejce  |  hladká mouka  |  strouhanka  | 3 lžíce másla  |  plátky citronu

Postup přípravy receptu Křehký vídeňský řízek:

Pro 2 osoby naklepejte dva tenké telecí (nebo kuřecí) řízky, osolte a opepřete. Rozšlehejte lžíci mléka s vejcem, maso obalte nejprve v hladké mouce, pak ve vajíčku s mlékem a nakonec ve strouhance. Zahřejte 3 lžíce másla a řízek na něm smažte z každé strany cca 4 minuty. Pánví občas zatřeste, aby se řízek nepřichytil. Řízky nechte okapat na kuchyňském papíře a podávejte s plátky citronu. Vhodná příloha: brambory a okurkový salát.


Fotky receptu Křehký vídeňský řízek:

Křehký vídeňský řízek
Křehký vídeňský řízek
Křehký vídeňský řízek
Křehký vídeňský řízek
Křehký vídeňský řízek
Křehký vídeňský řízek
Křehký vídeňský řízek
Křehký vídeňský řízek
Křehký vídeňský řízek
Křehký vídeňský řízek
Fotky vložil: MichelePrg,evr5,cudovluc 
Hodnocení receptu Křehký vídeňský řízek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !