Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křenová hovězí pečeně

fotka Křenová hovězí pečeně
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Křenová hovězí pečeně:

750 g hovězího masa  | 2 l vývaru  | 1 kg brambor  | 2 balíčky zeleniny do polévky (1 kg)  | 25 g čerstvého křenu  | 1-2 lžíce citronové šťávy  | dle potřeby: několik snítek petrželky na ozdobu

Postup přípravy receptu Křenová hovězí pečeně:

Maso omyjeme. Připravíme si vývar z masoxu a necháme ho přejít varem. Do hrnce přidáme hovězí maso a znovu uvedeme do varu. Necháme vařit na mírném ohni 1 a 1/2–2 hodiny. Přitom je nutné, aby mezi poklicí a hrncem zůstala mezera.
Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na hranolky.
Zeleninu do polévky omyjeme a nakrájíme na tenké plátky.
Brambory přidáme asi 10 minut před dovařením k masu do hrnce. Přibližně za 5 minut vložíme polévkovou zeleninu.
Nastrouhaný křen smícháme s citronovou šťávou.
Uvařené maso vyndáme z hrnce a pokrájíme na plátky. Položíme na talíře, posypeme křenem, přidáme brambory a zeleninu a jednotlivé porce zalijeme trochou vývaru. Ozdobíme snítkou petrželky.


Fotky receptu Křenová hovězí pečeně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Křenová hovězí pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !