Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.07. 2025
Dnes má svátek Jan Hus
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krkonošské houbové halušky

fotka Krkonošské houbové halušky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Krkonošské houbové halušky:

60 dkg brambor  | 25 dkg hub  | 1 vejce  | 2 dkg mouky  | 1 malá cibule  | 15 dkg sádla  | dle chuti: kmín a sůl

Postup přípravy receptu Krkonošské houbové halušky:

Nastrouhané brambory smícháme s drobně pokrájenými podušenými houbami, osolíme, přidáme mouku, vejce drcený kmín a strouhanou cibuli (já ji nestrouhám, ale sekám v robotovi). Lžící vykrajujeme noky, šoupneme je na pánev s rozpáleným sádlem a po obou stranách opékáme do růžova. Jedí se teplé. Občas k nim udělám i zelný salát.



Fotky receptu Krkonošské houbové halušky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krkonošské houbové halušky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !