Vložil: | Jitule123 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 15 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Krkonošský salát :
200 g kysaného zelí
| 4 velké cibule
| 2 velké brambory uvařené ve slupce
| 200 g sterilovaných hřibovitých hub
| 2 sladkokyselé okurky
| 1 bílý jogurt
| 1 lžíce ostrého kečupu
| špetka soli
| špetka mletého pepře
Postup přípravy receptu Krkonošský salát :
Okapané zelí překrájíme. Okapané houby, okurky a oloupané brambory drobně pokrájíme. Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké plátky. V míse všechno promícháme s jogurtem ochuceným kečupem, solí a pepřem.
Fotky receptu Krkonošský salát :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!