Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 22.02. 2025
Dnes má svátek Petr
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krkovice na divoko s mascarpone

fotka Krkovice na divoko s mascarpone
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Krkovice na divoko s mascarpone :

4 řízky z krkovičky  | 250 g sýra mascarpone  | 1 cibule  | 2 kyselá jablka  | 200 g žampionů  | 2 rajčata  |  olej  | 1 lžíce sušeného estragonu nebo tymiánu  | 1/2 sklenice vývaru (může být i z kostky)  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Krkovice na divoko s mascarpone :

Řízky z krkovice osolíme a opepříme a osmažíme na rozehřátém oleji z obou stran. Poté dolijeme vývar a dusíme pod pokličkou půl hodiny. Cibuli a jablka nasekáme na drobno, cibulku osmažíme na druhé pánvi, přidáme jablka, dusíme spolu několik minut a pak přidáme vše ke krkovici. Na pánvi s olejem osmažíme na plátky nakrájené žampiony, jak pustí šťávu přidáme mascarpone, nakrájená oloupaná rajčata a koření. Jemně mícháme, dokud se sýr nerozpustí. Na talíře položíme řízek z krkovice, přikryjeme ho jablky s cibulí a vše polijeme omáčkou z mascarpone. Podáváme s rýží nebo těstovinami.



Fotky receptu Krkovice na divoko s mascarpone :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krkovice na divoko s mascarpone
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !