Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krkovička marinovaná v bazalce

fotka Krkovička marinovaná v bazalce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Krkovička marinovaná v bazalce:

4 plátky krkovičky  | 1 lžíce másla  | 4 rajčata  | dle chuti: sůl  | 1 špetka cukru  | Marináda:  | 2 lžíce octa Balsamico  | 4 lžíce oleje  | 3 lžíce jemne nakrájené, čerstvé bazalky  | 1 snítka čerstvého tymiánu  | dle chuti: pepř

Postup přípravy receptu Krkovička marinovaná v bazalce:


Maso lehce naklepejte. Bazalku a tymián dobře smíchejte s olejem, octem a špetkou pepře. Marinádou polejte maso a nechte je stát v chladu 3-4 hodiny. Občas je preložte.
Na pánvi rozehřejte máslo a na nem plátky masa opečte po každé straně 4-5 minut. Musí být propečené ale ne suché. Maso vyjměte, osolte a udržujte teplé.
Rajčata rozkrájejte na člunky a opečte je na zbytku tuku po opékání masa. Na pánev přilejte marinádu, osolte, ochuťte špetkou cukru a nechte přejít varem.


Fotky receptu Krkovička marinovaná v bazalce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krkovička marinovaná v bazalce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !